Over ons


Op deze pagina kunt u informatie over ons bedrijf vinden.

Informatie over het bedrijf


M&A Bikes richt zich op onderhoud, reparatie en verkoop van fietsen en aanverwante artikelen. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment stadsfietsen, elektrische fietsen, trekking bikes, kinderfietsen, cross fietsen, race fietsen en mountainbikes.

Nieuw in ons assortiment is het duitse merk Kreidler en de Italiaanse merken Fondriest en Torpado waarvan wij ook officieel dealer zijn. Wij zijn ook een officiële dealer van Sensa en Bikkel. Verder kunnen wij op verzoek ook andere merken zoals Cortina leveren.

Wij hebben verschillende typen fietsen rijklaar staan om te testen. Dit in combinatie met de rustige ligging van onze zaak in een omgeving met diverse fiets routes, maakt het een ideale combinatie om proefritten te maken.

Heeft u een probleem met uw fiets? Kunt u hem zelf niet komen brengen of is hij niet meer te vervoeren? Bel even voor een afspraak of klik op contact bovenin de pagina om contact met ons op te nemen! Wij komen hem graag voor u ophalen. Uiteraard kunnen nieuwe fietsen ook thuis bezorgd worden. Ook voor kleding, accessoires en handige hulpmiddelen voor uw fiets, bent u bij ons aan het juiste adres.

Fotoalbum